26 detall tool

joan puig bertran .

cmd indicador d'ordres

 • cmd indicador d'ordres

  símbol del sistema o CMD . No és una altra cosa que una línia d'ordres des de la qual podem fer moltes de les coses que podem fer des de la pròpia interfície gràfica del sistema i fins i tot d'altres que no tenim a l'abast d'aquesta manera.

 • web oficial i descarrega.

  DOWNLOAD.

 • VIDEO UTITLITATS.

Què és el símbol del sistema o CMD i com obrir-lo

CMD són les abreviatures de CoMmanD i és un programa de Microsoft equivalent el command.com, l'intèrpret d'ordres de MSDOS. L'hem vist moltes vegades, és aquesta finestra negra al nostre ordinador amb lletres blanques i ens permet fer moltes coses diferents. Perquè tothom ho pugui entendre, és una mena de traductor d'ordres que utilitza el propi sistema perquè els pugui interpretar i executar.

Bàsicament, és una interfície de text dins d'un sistema operatiu que ens permet enviar ordres per a moltes coses, des d'organitzar fitxers a iniciar programes. Les ordres porten molt de temps entre nosaltres, però amb cada nova versió de Windows, molts d'ells deixen de funcionar. Si estem familiaritzats amb ells des de l'època de DOS, veurem que alguns ja no estan disponibles a les últimes versions del sistema operatiu. A més, si utilitzem Linux o macOS, veurem com algunes ordres són similars, però altres no tenen res a veure.

El CMD es pot utilitzar per moltes raons, per la qual cosa és summament pràctic. Algunes de les raons per les quals pots arribar a voler fer-les servir són:

 • Automatitzar tasques amb seqüències d'ordres i fitxers per lots.
 • Solucionar problemes de Windows.
 • Fer funcions administratives avançades.
 • Buscar certa informació o fer alguna cosa que, podent fer-se d'una altra manera, no és possible, o com a alternativa a certes formes a fer allò que les seves ordres són possibles des de la interfície gràfica. Pot ser més ràpid fer-ho des d'aquí.

Com obrir

Els usuaris per als quals el símbol del sistema és un gran desconegut s'estaran preguntant i on és aquesta eina o programa? Apareix a molts tutorials i ens permet tot tipus d'opcions gràcies a les ordres que veurem en els paràgrafs i apartats següents, però abans de saber com dur a terme les ordres necessitarem saber com s'obre. I hi ha dues opcions diferents.

Des de la barra de cerques

 

L'opció més ràpida per obrir CMD és cercar-lo a través de l'ordinador i del botó d'inici de Windows. Hem de saber que per obrir el CMD o la finestra del símbol de sistema l'únic que hem de fer és escriure «símbol del sistema» o «cmd» a la caixa de la barra de cerca de la barra de tasques i fer clic a l'aplicació des de la llista de resultats. Per això, vés a la cantonada inferior esquerra del teu ordinador on tens la icona de Windows i escriu «símbol del sistema», com t'hem explicat.

More tools

 • Notepad++

  editor de codi.

  READ MORE
 • xampp

  XAMPP és una distribució d'Apache completament gratuïta i fàcil d'instal·lar i utilitzar que conté MariaDB, PHP i Perl..

  READ MORE
 • composer

  Composer és una eina per a la gestió de dependències en PHP. Us permet declarar les biblioteques de les quals depèn el vostre projecte i les gestionarà (instal·larà/actualitzarà)..

  READ MORE
 • node

  Node.js® és un temps d'execució de JavaScript basat en el motor JavaScript V8 de Chrome ..

  READ MORE
 • git

  Git és un sistema de control de versions distribuït gratuït i de codi obert dissenyat per gestionar tot, des de projectes petits fins a molt grans amb rapidesa i eficiència..

  READ MORE
 • cmd indicador d'ordres

  símbol del sistema o CMD . No és una altra cosa que una línia d'ordres des de la qual podem fer moltes de les coses que podem fer des de la pròpia interfície gràfica del sistema i fins i tot d'altres que no tenim a l'abast d'aquesta manera..

  READ MORE

Els meus apunts? Son tots aqui!.

imatge