23 detall tool

joan puig bertran .

git

 • git

  Git és un sistema de control de versions distribuït gratuït i de codi obert dissenyat per gestionar tot, des de projectes petits fins a molt grans amb rapidesa i eficiència.

 • web oficial i descarrega.

  DOWNLOAD.

 • VIDEO UTITLITATS.

La característica de Git que realment el fa diferenciar de gairebé tots els altres SCM que hi ha és el seu model de ramificació.

 

Git us permet i us anima a tenir múltiples sucursals locals que poden ser completament independents les unes de les altres. La creació, la fusió i la supressió d'aquestes línies de desenvolupament triguen segons.

 

Això vol dir que podeu fer coses com:

 

Canvi de context sense fricció . Creeu una branca per provar una idea, comprometeu-vos unes quantes vegades, torneu al lloc d'on us vau ramificar, apliqueu un pegat, torneu al lloc on esteu experimentant i fusioneu-lo.

Línies de codi basades en rols . Teniu una branca que sempre contingui només el que va a la producció, una altra en la qual fusioneu el treball per fer proves i diverses més petites per al treball diari.

Flux de treball basat en funcions . Creeu branques noves per a cada funció nova en què esteu treballant perquè pugueu canviar sense problemes entre elles i, a continuació, suprimiu cada branca quan aquesta funció es fusioni a la vostra línia principal.

Experimentació d'un sol ús . Creeu una branca per experimentar, adoneu-vos que no funcionarà i suprimiu-la, abandonant la feina, sense que ningú més la vegi (encara que heu impulsat altres branques mentrestant).

Branques

 

En particular, quan feu clic a un repositori remot, no heu d'empènyer totes les vostres branques. Pots triar compartir només una de les teves sucursals, algunes d'elles o totes. Això tendeix a alliberar la gent per provar noves idees sense preocupar-se d'haver de planificar com i quan les fusionaran o compartiran amb els altres.

 

Hi ha maneres d'aconseguir una part d'això amb altres sistemes, però el treball implicat és molt més difícil i propens a errors. Git fa que aquest procés sigui increïblement fàcil i canvia la manera de treballar de la majoria dels desenvolupadors quan l'aprenen.

More tools

 • Notepad++

  editor de codi.

  READ MORE
 • xampp

  XAMPP és una distribució d'Apache completament gratuïta i fàcil d'instal·lar i utilitzar que conté MariaDB, PHP i Perl..

  READ MORE
 • composer

  Composer és una eina per a la gestió de dependències en PHP. Us permet declarar les biblioteques de les quals depèn el vostre projecte i les gestionarà (instal·larà/actualitzarà)..

  READ MORE
 • node

  Node.js® és un temps d'execució de JavaScript basat en el motor JavaScript V8 de Chrome ..

  READ MORE
 • git

  Git és un sistema de control de versions distribuït gratuït i de codi obert dissenyat per gestionar tot, des de projectes petits fins a molt grans amb rapidesa i eficiència..

  READ MORE
 • cmd indicador d'ordres

  símbol del sistema o CMD . No és una altra cosa que una línia d'ordres des de la qual podem fer moltes de les coses que podem fer des de la pròpia interfície gràfica del sistema i fins i tot d'altres que no tenim a l'abast d'aquesta manera..

  READ MORE

Els meus apunts? Son tots aqui!.

imatge