24 detall tool

joan puig bertran .

laravel

 • laravel

  Laravel és un marc d'aplicacions web amb una sintaxi expressiva i elegant. Ja hem posat les bases: alliberar-vos per crear sense suar les petites coses.

 • web oficial i descarrega.

  DOWNLOAD.

 • VIDEO UTITLITATS.

Laravel és un marc d'aplicacions web amb una sintaxi expressiva i elegant. Un marc web proporciona una estructura i un punt de partida per crear la vostra aplicació, la qual cosa us permet centrar-vos a crear alguna cosa sorprenent mentre sumem els detalls.

Laravel s'esforça per oferir una experiència de desenvolupador increïble alhora que ofereix funcions potents com ara una injecció completa de dependències, una capa d'abstracció de base de dades expressiva, cues i treballs programats, proves d'unitat i integració i molt més.

Tant si sou nous als frameworks web PHP com si teniu anys d'experiència, Laravel és un marc que pot créixer amb vosaltres. T'ajudarem a fer els teus primers passos com a desenvolupador web o et donarem un impuls a mesura que portis la teva experiència al següent nivell. No podem esperar a veure què construïu.

CURS

01 - Presentación del curso Laravel 9 desde cero

03 - Rutas en Laravel

 

More tools

 • Notepad++

  editor de codi.

  READ MORE
 • xampp

  XAMPP és una distribució d'Apache completament gratuïta i fàcil d'instal·lar i utilitzar que conté MariaDB, PHP i Perl..

  READ MORE
 • composer

  Composer és una eina per a la gestió de dependències en PHP. Us permet declarar les biblioteques de les quals depèn el vostre projecte i les gestionarà (instal·larà/actualitzarà)..

  READ MORE
 • node

  Node.js® és un temps d'execució de JavaScript basat en el motor JavaScript V8 de Chrome ..

  READ MORE
 • git

  Git és un sistema de control de versions distribuït gratuït i de codi obert dissenyat per gestionar tot, des de projectes petits fins a molt grans amb rapidesa i eficiència..

  READ MORE
 • cmd indicador d'ordres

  símbol del sistema o CMD . No és una altra cosa que una línia d'ordres des de la qual podem fer moltes de les coses que podem fer des de la pròpia interfície gràfica del sistema i fins i tot d'altres que no tenim a l'abast d'aquesta manera..

  READ MORE

Els meus apunts? Son tots aqui!.

imatge