20 detall tool

joan puig bertran .

xampp

 • xampp

  XAMPP és una distribució d'Apache completament gratuïta i fàcil d'instal·lar i utilitzar que conté MariaDB, PHP i Perl.

 • web oficial i descarrega.

  DOWNLOAD.

 • VIDEO UTITLITATS.

Comencem amb la instal·lació de XAMPP fent doble clic a l'arxiu que hem descarregat a l'apartat anterior.

 

Vegem detalladament el procés: Si tenim el control de comptes d'usuari de Windows 10 activa, l'instal·lador ens mostrarà un missatge advertint-nos que, si instal·lem XAMPP al directori típic de Program Files, és possible que tinguem accés restringit a alguns directoris . Per això ens aconsella desactivar el control de comptes d'usuari o instal·lar XAMPP en una altra ubicació. XAMPP a Windows 10 tuto02 L'assistent d'instal·lació començarà.

 

Premem “Next” a la primera finestra Seguidament haurem d'escollir components que hem d'instal·lar. De forma obligatòria el paquet instal·larà Apache i PHP, però recomanem també instal·lar MySQL i per tant phpMyAdmin Per obtenir la màxima funcionalitat instal·larem tots els components, així tindrem un servidor de correu, un servidor FTP, el llenguatge Perl entre altres funcionalitats Amb tot en ordre premem “Next” XAMPP a Windows 10 tuto03.

 

El següent serà triar la ruta d'instal·lació de XAMPP Windows 10. Recomanem deixar la ruta per defecte, que serà C:\xampp. Si el nostre disc dur està força saturat o desitgem allotjar el servidor en un disc dur dedicat, col·locarem la ruta d'instal·lació que vulguem XAMPP a Windows 10 tuto04 A la següent pantalla simplement polsem sobre “Next”. Se'ns obrirà una pàgina web donant-nos informació sobre els diferents mòduls que podem instal·lar al nostre servidor Apache XAMPP a Windows 10 tuto05 Tas l'última pantalla, el procés d'instal·lació començarà.

 

Després de la instal·lació apareixerà l'avís dels tallafocs per denegar o permetre l'accés de XAMPP a xarxes públiques i privades. Si només volem provar webs a intranet el més recomanable és permetre l'accés només per a xarxes privades. Si, per contra, volem accedir a la nostra pàgina de forma externa, permetrem l'accés també de xarxes públiques. XAMPP a Windows 10 tuto06 Després d'això, acabarem d'instal·lar XAMPP triant l'idioma que vulguem. En aquest punt, el tauler de control de XAMPP apareixerà

More tools

 • Notepad++

  editor de codi.

  READ MORE
 • xampp

  XAMPP és una distribució d'Apache completament gratuïta i fàcil d'instal·lar i utilitzar que conté MariaDB, PHP i Perl..

  READ MORE
 • composer

  Composer és una eina per a la gestió de dependències en PHP. Us permet declarar les biblioteques de les quals depèn el vostre projecte i les gestionarà (instal·larà/actualitzarà)..

  READ MORE
 • node

  Node.js® és un temps d'execució de JavaScript basat en el motor JavaScript V8 de Chrome ..

  READ MORE
 • git

  Git és un sistema de control de versions distribuït gratuït i de codi obert dissenyat per gestionar tot, des de projectes petits fins a molt grans amb rapidesa i eficiència..

  READ MORE
 • cmd indicador d'ordres

  símbol del sistema o CMD . No és una altra cosa que una línia d'ordres des de la qual podem fer moltes de les coses que podem fer des de la pròpia interfície gràfica del sistema i fins i tot d'altres que no tenim a l'abast d'aquesta manera..

  READ MORE

Els meus apunts? Son tots aqui!.

imatge