faqs bootstrap 5

Mes exemples : 1, 2

Opcio 1: Wordpress.org. En aquest cas tens que comprar un domini i un proveidor d'allotjament web. Hi ha diverses maneres d'aconseguir WordPress. El més fàcil és a través d'un proveïdor d'allotjament , però de vegades els experts en tecnologia prefereixen descarregar-lo i instal·lar -lo ells mateixos.

Opcio 2: https://wordpress.com/es/. 43% de la web s'ha creat amb WordPress. El nombre de blocaires, petits negocis i grans empreses de la llista Fortune 500 que usen WordPress és més gran que la suma d'usuaris de la resta d'alternatives juntes. Uneix-te als milions de persones que han triat WordPress.com.

Opcio 1: web estatica. Comprar qualsevol plantilla: bootstrap, uikit o tailwind. Amb notepad++ rellenar la lletra negra del codi amb el teu contingut i pujar-ho a la carpata public_html del teu servidor. Les pàgines web estàtiques solen ser documents HTML 4 emmagatzemats com a arxius al sistema d'arxius i posats a disposició pel servidor web a través d' HTTP.

Opcio 2: web dinamica. 43% de la web s'ha creat amb WordPress. El nombre de blocaires, petits negocis i grans empreses de la llista Fortune 500 que usen WordPress és més gran que la suma d'usuaris de la resta d'alternatives juntes. Uneix-te als milions de persones que han triat WordPress.com.

This is the third item's accordion body. It is hidden by default, until the collapse plugin adds the appropriate classes that we use to style each element. These classes control the overall appearance, as well as the showing and hiding via CSS transitions. You can modify any of this with custom CSS or overriding our default variables. It's also worth noting that just about any HTML can go within the .accordion-body, though the transition does limit overflow.

Els meus apunts? Son tots aqui!.

imatge