Laravel 8

Laravel és un dels frameworks de codi obert més fàcils d'assimilar per a PHP. És simple, molt potent i té una interfície elegant i divertida dutilitzar.

Pots trovar mes detalls a ....

Laravel és un framework de PHP per ajudar-nos en un tipus de desenvolupament sobre aplicacions escrites en aquest llenguatge de programació. Estigui framework o més aviat podria anomenar-lo company d'ara endavant, ens ajuda en moltes coses en desenvolupar una aplicació, per mitjà dels seus sistema de paquets i de ser un framework del tipus MVC (Model-Vista-Controlador) dóna com a resultat que puguem “despreocupar-nos” (per dir-ho així) en certs aspecte del desenvolupament, com instanciar classes i mètodes per utilitzar-los en moltes parts de la nostra aplicació sense la necessitat d'escriure'l i repetir-los moltes vegades amb el que això comporta a l'hora de modificar alguna cosa en el codi .

 

Funciona com molts altres ja, des de la línia d'ordres amb el famós Artisan que és el nom que li donen a aquesta interfície per ordres per executar moltes funcionalitats com veure totes les rutes de l'aplicació disponible, o posar a córrer l'aplicació o aturar-la. És tan potent i senzill d'usar que una vegada que ho has provat en alguna aplicació et pots “malacostumar” i trobar-lo a faltar quan fas una altra aplicació amb un altre framework que no compta amb ell.

 

El futur de Laravel és força prometedor i ampli, si el saps fer servir tens molt professionalment guanyat i si no ho saps i et ve de gust créixer professionalment i formar-te sobre un altre framework, ja saps per on començar. Només tenint 1 any d'experiència amb el framework ja hi ha ofertes a dojo de treball i segur que molts projectes increïbles en què participar, probablement no et cal tanta experiència per treballar en un projecte desenvolupat amb Laravel encara que els reclutadors i gent de recursos humans solen demanar 1 o fins i tot 2 anys dexperiència sobre aquest o altre framework.

.

Laravel 8